Η Εταιρία

Ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Γεώργιος Δ. Μπαρμπούνης ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στο χώρο των επιχειρήσεων από το 1972, δημιουργώντας την πρώτη οικογενειακή επιχείρηση με αντικείμενο υδροδοτήσεις περιοχών. Με το πέρασμα των χρόνων δημιούργησε και άλλες εταιρείες με διαφορετικά αντικείμενα προϊόντων και εργασιών αλλά πάντα με την μορφή οικογενειακών επιχειρήσεων.

Έτσι, δημιούργησε την εταιρεία ΥΔΡΑΜΑ ΑΤΕ το έτος 2000 με αρχικό αντικείμενο ενασχόλησης της τα κατασκευαστικά έργα.

Ο κ. Γεώργιος Δ. Μπαρμπούνης κατανοώντας όμως, την επερχόμενη ύφεση στον κατασκευαστικό κλάδο αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στη παραγωγή και εμπόριο των πλαστικών προϊόντων αλλάζοντας το αντικείμενο της εταιρείας σε

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ & PET ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΩΝ, ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ, ΦΙΑΛΩΝ, ΠΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ.

Το τελευταίο τρίμηνο του έτους 2008 η εταιρεία αγόρασε από την εταιρεία ΦΙΑΛΟΠΛΑΣΤ ΕΠΕ φυσητές μηχανές πλαστικών και το πελατολόγιο της. Επίσης αφομοίωσε τους εργαζόμενους που υπήρχαν στην παραγωγή της. Έως και σήμερα τα άτομα αυτά αξιολογήθηκαν και άλλα παρέμειναν η αποχώρησαν.

Στη πάροδο των χρόνων που μεσολάβησαν έως και σήμερα οι παλιές μηχανές πλαστικών αντικαταστάθηκαν με καινούριες σύμφωνα με την παρούσα τεχνολογική εξέλιξη στο χώρο παραγωγής των πλαστικών και pet προϊόντων.

Ο σκοπός της εταιρείας είναι να παρέχει διαρκή ικανοποίηση στους πελάτες, μέσω της συνεχούς τεχνολογικής εξέλιξης στους τομείς δραστηριοποίησης παραγωγής των πλαστικών, και κατά συνέπεια την παροχή αξίας στους πελάτες παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, δημιουργώντας και διατηρώντας την καλύτερη επιχειρηματική και προσωπική σχέση με τους πελάτες που αποτελεί την βασική υποδομή της ανοδικής έως τώρα πορεία

της εταιρείας, λαμβάνοντας υπόψη ότι ξεκίνησε την δραστηριότητα της στον τομέα της παραγωγής των πλαστικών μέσα σε πολύ άσχημες οικονομικές συγκυρίες για την Ελλάδα.

Το έτος 2012 ο ιδρυτής κ.Γεώργιος Δ. Μπαρμπούνης απεβίωσε και την Διεύθυνση της εταιρείας ανέλαβε η κ.Δέσποινα Γ. Μπαρμπούνη η οποία διαθέτει MASTER IN BUSINESS ADMINISTRATION (M.B.A).

Πεδίο Εφαρμογής του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας

Το πεδίο εφαρμογής του Σ.Δ.Π της εταιρείας είναι: Παραγωγή και διανομή πλαστικών περιεκτών, πωμάτων και χειρολαβών. To Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας εφαρμόζεται σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Πιστοποιήσεις
Επικοινωνία
Οδός:Αψιθιάς 12,13677,Αχαρναί
Τηλέφωνο: 2102849433
Fax: 2102816075
EMAIL: info@ydrama.gr